Reformedia
Reformedia är en insamlingsstiftelse och ett förlag. Vi säljer böcker med fokus på den förkunnelse och teologi som legat till grund för Reformationen och den evangeliska väckelsen.

FÖLJANDE VILLKOR GÄLLER MELLAN KUNDEN OCH REFORMEDIA VID FÖRSÄLJNING PÅ DENNA WEBBPLATS.

Frakt
För beställningar under 290 kronor tillkommer 39 kronor för frakt och packning. Beställningar på och över 290 kronor skickas utan fraktavgift/porto.

Betalningsvillkor
På den här hemsidan säljer vi våra böcker mot direktbetalning genom Paypal eftersom det är en säker och trygg betalningsmetod.

Priser
Priserna i butiken är i svenska kronor och inklusive 6 procents moms. För beställningar under 290 kronor tillkommer 29 kronor för frakt och packning.

Leverans
Vi skickar varorna från oss inom 1-2 arbetsdagar efter din beställning som brev med Posten eller som paket med DHL vid större beställningar. Från det att varorna lämnat oss tar det ytterligare 2-3 dagar för försändelsen att nå dig.

Ålder
För att handla i webbutiken krävs att du fyllt 18 år.

Registrering och personuppgifter
Vi följer personuppgiftslagen när det gäller dina personuppgifter. En genomförd beställning hos oss innebär att du ger ditt samtycke till att dina personuppgifter registreras i vår kundregister, och att vi får använda dem till fortsatt marknadsföring, kundstatistik och analys. Uppgifterna kommer inte lämnas eller säljas vidare. För att få veta vilka uppgifter vi har i vårt register om dig, är du välkommen att kontakta oss på e-post info@reformedia.se.

Returrätt
Du har rätt att returnera de varor du köpt inom fjorton dagar från det att du mottagit varan, förutsatt att varan är i oanvänt och oskadat skick. Du betalar själv returportot, och måste se till att uppgifter om vem du är, så att vi kan återföra det du betalat för boken, finns med i paketet. Returer skickas till: Reformedia, Gröna vägen 26, 564 33 Bankeryd

Övrigt
Vi följer Konsumentverkets regler för internethandel (www.konsumentverket.se), och följer också Allmänna Reklamationsnämndens utslag vid tvist (www.arn.se).

Vi reserverar oss för tryckfel och prisförändringar.

Reformedia är en insamlingsstiftelse och ett förlag, och säljer böcker med fokus på den förkunnelse och teologi som legat till grund för Reformationen och den evangeliska väckelsen.

4000 böcker till 2000 pastorer - utan kostnad
Just nu har vi en målsättning att ge 2000 pastorer, präster och andra andliga ledare i Sverige 2 av våra böcker utan kostnad: En sund församling - steg för steg och Vad är evangeliet?. Om du vill att vi skickar böckerna till dig betalar du 39 kronor för frakten. Rabattkod är: "pastor"

Vill du beställa ett större antal böcker till ledare i din församling, missionsorganisation eller liknande, tveka inte att höra av dig till: ola.nilsson (at) reformedia.se eller 0725-126 128